Våra behandlingar

mejkhud strävar alltid efter att ge dig ett hållbart resultat med bästa tänkbara hudhälsa.

Vi vill att du ska känna dig bekväm i din egen hud och ha en enkel hudvårdsrutin hemma. Det ska vara roligt och smidigt, eftersom det är då du kommer att uppnå fina och hållbara resultat på lång sikt.

Känn dig alltid lika välkommen till oss! 

Utforska våra behandlingar:
Intro
Bra
Bättre
Bäst

INTRO

Är det första gången du besöker oss är det här du börjar. Här går vi tillsammans igenom dina önskemål och förväntningar, så att vi på plats kan skräddarsy den absolut bästa behandlingen för dig och samtidigt i lugn och ro kunna gå igenom protokoll för din rutin hemma.

I vår INTRO-behandling får du chans att känna på de professionella produkterna som vi valt att arbeta med, du får även en personlig genomgång om vad som passar just dig och din hud.

Priset är alltid detsamma första gången du kommer till oss, oavsett vad vi tillsammans väljer att göra. Vi vill så klart ge dig det allra bästa så räkna med att bli ordentligt ompysslad för ett riktigt bra pris! 

Du kommer efter behandlingen att bli rekommenderad vad du bör boka för behandling vid nästa tillfälle.

BRA

Den här behandlingen väljer du som är ungdom, efter att du har varit på vår rekommenderade första behandling; INTRO.

Behandlingen passar dig som är yngre och som inte vill jobba med för aktiva ingredienser utan kanske mer manuellt vill tömma porer eller jobba på ett specifikt område.

Här får du tillfälle att känna på våra professionella produkter och du får även en personlig guidad rekommendation kring produkter som passar just dig och din hud.

En BRA behandling helt enkelt!

BÄTTRE

Behandlingen med noga utvalda produkter som överträffar annat du provat tidigare!

Här vill vi jobba resultatinriktat och strävar efter förbättring av hudens kapacitet och funktion. Vi jobbar djupare och i högre koncentration av aktiva ingredienser. Allt för att optimera resultat och hudhälsa. I de flesta fall är behandlingen märkesspecifik beroende på vilka produkter du valt att arbeta med hemma. 

En BÄTTRE behandling helt enkelt!

BÄST

Helt enkelt vår bästa behandling!

När du önskar jobba resultatinriktat till ett fast pris, där du får extra av allt.

Behandlingen skräddarsys och väljs noggrant ut för bästa resultat.

60 minuter där allt som hinns med ingår, under förutsättning att huden är i form för extra allt så klart. 

Inga tilläggskostnader för portömning, speciella serum eller specialmasker, bryn och fransar. Här maxar vi allt vi kan för huden som tål det. 

Vår BÄSTA behandling helt enkelt!