Hem / Våra behandlingar / Circadia

Behandlingar Circadia

Produktställ med produkter från Circadia

BRA..

Möt och prova på Circadia tillsammans med mig. I vår ”Bra” behandling får du inte bara chans att känna på det professionella produkterna, du får även en personlig genomgång av produkter som passar just dig och din hud.

Riktigt bra förstagångs behandling om du är lite ovan vid att ta hand om din hud, eller om du önskar dig enklare förslag till rutin hemma

30 min behandling med 20 min tillhörande konsultation, allt för att öka förståelsen för din hud. Är du helt ny hos oss så uppgraderas du automatiskt utan extra kostnad till en ”Bättre” behandling, så jag får chans att visa att jag är grymt bra på mitt jobb!

I samband med denna behandlingen lämnas alltid 10% rabatt på Circadias produkter.

 

BÄTTRE..

Calming, 45 minuter
En lugnande och stärkande behandling där en mildare enzym peel appliceras för att luckra upp och avlägsna döda hudceller. Därefter lägger vi till en Oxygen Rx behandling (läs gärna mer om Oxygen Rx) som syresätter, lugnar, bygger upp barriären och ger lyster. Avslutas med återfuktande mask.

Moisture, 45 minuter
En återfuktande och lystergivande behandling där en enzympeel avlägsnar döda hudceller och ren mjölksyra appliceras som återfuktar på djupet och ger mer långvarig fukt till huden. Avslutas med en intensivt återfuktande mask.

Purifying, 60 minuter
En på djupet renande behandling som passar dig som har inkapslade orenheter och tilltäppta porer. Talg absorberande redan i rengörings steget med en efterföljande enzym peel, därefter en lättare kemisk peel som hjälper till att öppna upp för en renare känsla och enklare portömning. Behandlingen avslutas med en djuprengörande antiinflammatorisk mask.

Clarifying, 45 minuter
En uppklarande behandling som passar dig som vill uppnå extra klarhet och lyster. Verkar lystergivande redan i rengörings steget, därefter läggs en enzym peel som synbart reducerar oönskat pigment och ger huden en fin lyster. Avslutar med en mjölksyra/mandelsyra mask.

Lift & Glow, 45 minuter
”Quick-Fix”- behandlingen som direkt stramar upp huden och reducerar fina linjer och rynkor, jobbar på spänst och elasticitet samtidigt som vi strävar efter optimalt lystergivande resultat. Här läggs en enzym peel för att klara upp och reducera döda hudceller på ytan därefter läggs Firming Piptide mask som skall ligga på optimalt upp till 30 min. Den här masken stelnar och stramar upp så rekommenderas inte för den som lider av klaustrofobi.


BÄTTRE.. Add on

Lactic Acid, 5-15 min
Ren mjölksyra som passar till alla hudtyper. Den reducerar skonsamt döda hudceller och hjälper till att återfukta och ge lyster. Den passar utmärkt att inkludera i våra bas ansiktsbehandlingar för ökad effekt.

Alpha/Beta, 5-15 min
En perfekt kombinerad blandning av mjölksyra och salicylsyra som passar utmärkt till dig med tilltäpptheter samt brist på fukt och lyster. Går utmärkt att lägga in i bas ansiktsbehandlingar för ökad effekt. 

Vitamin A Accelerator, 5-15 min
För att boosta huden med A-vitamin kan denna läggas till som avslut i alla Bas ansiktsbehandlingarna från Circadia. Kombineras fördelaktigast med MandeliClear peel för extra hudföryngrande effekt.

Firming Peptide som avslutande mask, 10-15 min alt. 30 min 

Oxygen Rx som avslutande behandling, 15-20 min

Brynformning +15 minuter
Brynformning med färg +20 minuter
Brynformning med färg av bryn och fransar +30 minuter

 

SIGNATUR..

Circadia SWiCH, 75 minuter

Vet du inte vart du ska börja? Börja här! SWiCH behandlingar är en komplett antiage-behandling som jobbar med energin i huden. Den passar perfekt för dig som vill reducera fina linjer och rynkor, jämna ut hudtonen och få en uppstramning. Då SWiCH jobbar med cellenergi så passar behandlingen även dig som har varit långtidssjuk, utbränd, småbarnsförälder och alla som vill kicka igång huden.

När vi passerat 40-årsåldern minskar energiproduktionen i hudcellen. Detta visar sig i form av fina linjer, rynkor, ojämn pigmentering och brist på elasticitet i huden. SWiCH är en unik behandling som ger energi och bränsle till cellkärnan genom ökad ATP-syntes (cellandning) och reparerar huden inifrån och ut. SWiCH reverserar synbara tecken på förtidigt åldrande utan att orsaka skada, rodnad eller flagning. (Viss lättare partiell fjällning kan förekomma). Eftersom SWiCH inte skapar UV- känslighet så kan behandlingen med fördel göras året om. SWiCH är den perfekta behandlingen för den som inte vill eller kan göra en kemisk peel som resulterar i konvalescenstid med flagning och fjällning som följd. SWiCH hjälper till att förbättra den mitokondriella funktionen, ökar ATP syntesen och återställer hudens ungdomliga utseende genom att öka cellens energinivån. 

Behandlingen kan göras året om då den inte ger någon ökad solkänslighet. I över 40 år har kemisk peeling praktiserats av läkare och hudterapeuter för att föryngra solskadad och förtidigt åldrad hud genom att skapa en skada på ytan genom att så sätt trigga igång en läkning och ökad cellförnyelse. Med traditionella kemiska peels kommer risk för biverkningar, konvalescents tid, obehag och risk att överbelasta huden. Med SWiCH – systemet är det nu möjligt att uppnå reparation av huden utan att först skapa en skada genom att ge energi till citronsyra cykeln i cellen.

Circadia Oxygin Rx, 30 minuter
Oxygen Rx är en unik behandling där rent syre aktiveras på huden. I denna process ökar vi näringstillförseln till huden och stimulerar kollagen- och elastinproduktionen. Syret har antibakteriella, anti-inflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper som är perfekt för en acnebenägen hud. Oxygen Rx verkar kärlsammandragande och kärlstärkande samtidigt som ojämn pigmentering ljusas upp. Behandlingen är främst utformad för dig med acne, rocasea och med rodnad/ synliga kärl. Perfekt kombinationsbehandling för dig som vill ha direkt lyster och syresättning. 

Oxygin Rx Add on:
+ enzympeel & avslutande mask (Bas Calmimg), 45 min
+ enzympeel & AHA-pensling, 60 min
+ enzympeel + AHA-pensling + porextraktion med avslutande mask, 75 min

 

KEMISKA PEELS

Dermafrost

En ren salicylsyra som passar utmärkt till en grov, storporig och acnebenägen hud. Denna peel reducerar bakterier och inflammationer för en problemhy som resulterar i ett klart och oljefritt resultat.

MandeliClear peel inkl. Vitamin A accelerator
En perfekt och unik blandning av mjölksyra, salicylsyra, resorcinol och mandelsyra. En medeldjup peel som är specifikt framtagen för att ljusa upp postinflammatorisk hyperpigmentering, melasma, milda akneärr samt ojämn hudton. Den kombineras tillsammans med Vitamin A Accelerator för extra effekt på djupare rynkor och linjer. Flagning dag 3-5 är att förvänta, upp till 10 dagars återhämtning. Eftervårdskit medföljer värde 495kr.

 

Öppettider

För behandlingstider, läs mer under boka behandling.
Butiken har öppet torsdagar
kl. 12-18.

Adress/kontakt

Klostergatan 64
553 35 Jönköping

036-14 01 01

Logotyp Mejkhud