Hem / Våra behandlingar / Zo Skin Health

Behandlingar Zo Skin Health

Produktställ med produkter från Zo Skin Health och händer som håller i en burk

BRA..

Möt och prova på Zo Skin Health tillsammans med mig, Hudhälsa när den är som bäst. Märket som överträffar annat du provat tidigare.

I vår ”Bra” behandling får du inte bara chans att känna på det professionella produkterna, du får även en personlig genomgång av produkter som passar just dig och din hud. 30 min behandling med 20 min tillhörande konsultation, allt för att öka din förståelse om din huds bästa tänkbara hälsa.

 

BÄTTRE..

En kraftfullt stimulerande behandling som med tre kombinerade syror samt aktiva ingredienser ökar cellförnyelsen och bekämpar linjer och rynkor. Huden får en fantastisk lyster, blir mjuk och jämn med sin Anti-Aging-formula passar denna snabba resultatinriktade behandling nästan alla hudtillstånd. 

Rekommenderas i kur om 4-6 behandlingar med en veckas mellanrum alternativt en gång i månaden för bästa långvariga effekt.

 

ZO Brightening, 45 minuter
Här kombineras exfolierande AHA-syror tillsammans med effektivt pigmenthämmande vitaminer och fler stimulerande ingredienser för att omedelbart jämna ut hudtonen o lämna ett mjukare utseende. Huden stramas upp och ges en fantastisk fin lyster.

ZO Blemish & Oil Control, 60 minuter
En effektiv på djupet rengörande behandling för dig med tilltäppta porer och oren hud. Eller för dig som upplever dig blank i huden under dagen. Här exfolieras döda hudceller från ytan samt görs en manuell extraktion av pormaskar. Talgreglerar med en superabsorberande och lugnande mask. Huden blir på djupet renare, får mer lyster samtidigt som huden stimuleras och aktiveras.

ZO Hydrating, 45 minuter
Kraftfullt stimulerande och extremt fuktgivande behandling. Här förebyggs fina linjer och rynkor samtidigt som fuktbalansen återställs. Passar för torr, fuktfattig hud. Behöver verkligen upplevas.

Add on:
Brynformning +15 minuter
Brynformning med färg +20 minuter
Brynformning med färg av bryn och fransar +30 minuter

 

Öppettider

För behandlingstider, läs mer under boka behandling.
Butiken har öppet torsdagar
kl. 12-18.

Adress/kontakt

Klostergatan 64
553 35 Jönköping

036-14 01 01

Logotyp Mejkhud